INSTRUKTÖRER

Ibland behöver kroppen lite hjälp Ibland behöver kroppen lite hjälp
De flesta idrottare på elitnivå har någon gång varit skadade. Många har genomgått rehabiliteringsprogram med massage, kiropraktorbehandling eller sjukgymnastik. Behandlingsmetoder inom såväl akutvård som rehabilitering hjälper oss att ta hand om skador och får människor friska snabbare. Ibland behöver kroppen helt enkelt lite hjälp.

Rehabilitering på bred front
Tejpning med kinesiologytape är det enkla sättet att rehabilitera skador på muskler, senor och ligament samt blödningar – skador som ofta är förknippade med idrott. Många elitklubbar har läkare, massörer och sjukgymnaster som behandlar idrottarna. Kinesiologytape är ofta ett komplement i behandlingen.
Dessutom är tejpen en enkel, billig och tillgänglig behandling för många idrottare i klubbar som inte har råd att hålla sig med ett team av läkare, massörer etc. Med Kinesiologytape kan de flesta få tillgång till snabbare rehabilitering; elitidrottare, ungdomar, motionärer och övriga.
Genom att göra Kinesiologytape, och utbildning i hantering av tejpen, tillgänglig för många människor, till låga kostnader, vill vi göra Kinesiologytaping lika naturlig och lättanvänd som att sätta plåster på såren. Alla kan lära sig, vi visar hur.